Izvor:
01.06.2017 u 21:02
0

PARTIZAN SAOPŠTIO KOLIKO DUGUJE: Slučaj sa Živkovićem je sve zakomplikovao!

Fudbalski klub Partizan pobednički je završio takmičarsku sezonu 2016/2017, ali je finansijska stabilizacije ono zbog čega je potrebno uložiti još mnogo napora.

Prema rečima direktora kluba Miloša Vazure, trenutni dug je oko 15 miliona evra, dakle niti je uvećan niti je umanjen u odnosu na ranije.

Partizan posluje dobro, plate su redovne, dugovi su na istom nivou, oko 15 miliona evra, zbog tužbe koju smo izgubili u vezi sa Andrijom Živkovićem. Uspeli smo da smanjimo dug, ali ponovo je podignut na tu sumu usled te tužbe koji smo izgubili – rekao je u razgovoru za klupsku televiziju.

Partizan je na putu da se koliko-toliko konsoliduje u narednom periodu, jer se očekuje priliv sredstava od prodaje igrača.

Stiže nam novac u julu, svi znate da je prodat Milenković za 5.1 miliona evra, očekujemo u julu prvu tranšu tog novca – potvrdio je Vazura.

Ono što navijače najviše zanima da li će klub imati sredstva da kvalitetno odradi prelazni rok i dovede nekog novog Đurđevića, Leonarda…

– Partizan će imati novac i ulazi stabilan u prelazni rok. Sve ćemo raditi u saradnji sa sportskim sektorom.

Vazura je takođe govorio o u izgradnji internata za čiju izgradnju postoje određeni papirološki problemi, ali ne i finansijski.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter