Izvor:
02.06.2017 u 01:17
0

LIGA ŠAMPIONA: Real obezbedio mnogo veću premiju od Juventusa!

Predsednik Madriđana Florentino Perez obelodanio je da će svakom fudbaleru "kraljevskog kluba" pripasti po milion i po evra ukoliko u subotu slave u Kardifu.

GLAMUR je jedan od zaštitnih znakova Reala, pa nema razloga da bude nešto drugačije po pitanju premija za osvajanje Lige šampiona. Predsednik Madriđana Florentino Perez obelodanio je da će svakom fudbaleru "kraljevskog kluba" pripasti po milion i po evra ukoliko u Kardifu u subotu savladaju Juventus.

S druge strane, igračima "stare dame" finansijska motivacija nije toliko velika, ali je sasvim zadovoljavajuća. Ako u Torino donesu evropsku krunu posle 21 godine, dobiće po 350.000 evra. Zvuči malo u odnosu na Real, ali Torinezi su već dobili po 280.000 za plasman u finale.

U odnosu na prošlu godinu, Madriđani su dobili povećanje preko 100 odsto, jer su za trijumf nad Atletikom na penale u finalu LŠ 2016. zaradili po 700.000 evra.

Novosti
Foto: youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter