Izvor:
06.06.2017 u 14:38
0

Pepe odlazi iz Reala: PSŽ ili Premijer liga?

Portugalski odbrambeni fudbaler Pepe potvrdio je da uskoro napušta Real Madrid, ali da još uvek nije dogovorio prelazak u drugi klub.

Španski mediji pisali su da stameni štoper odlazi u Pari Sen Žermen, ali je Pepe to demantovao, poručivši da ima ponude i iz engleske Premijer lige i da još uvek vaga.

"Jasno je da neću nastaviti da igram u Realu. Jedno poglavlje je završeno, vreme je da startuje novo", rekao je Pepe za radio Kadena Kope.

Pepeu je istekao ugovor sa kraljevskim klubom, tražio je novi dvogodišnji, Real je bio spreman da ponudi jednogodišnji, pa su pregovori propali.

Pepe je član novog (starog) prvaka Evrope tačno 10 godina, a osvojio je po tri titule Primere i Lige šampiona. U tek završenoj sezoni imao je puno problema sa povredama, odigravši samo 18 utakmica u svim takmičenjima.

Tanjug
Foto: Twitter/Realmadridplace

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter