Izvor:
06.06.2017 u 17:14
0

ANTOLOGIJSKA PREVARA! Fudbalerima Real Madrida dva dana trebalo da shvate da su nasamareni! (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida osvojili su Ligu šampiona, a posle meča tokom slavlja na stadionu u Kardifu žestoko su nasamareni.

Kako nalaže protokol posle dodele pehara, fudbaleri madridskog kluba, jedan po jedan pozirali su sa 'ušatim trofejem', a nisu bili ni svesni da su žrtve velike prevare.

Kako isti taj protokol nalaže, na stadionu u Kardifu smela su da budu samo lica sa posebnim akreditacijama. Međutim, na prevaru su se na travi našli i navijači za koje niko nije znao ko su.

Real Madridu je trebalo dva dana da 'provali' da su nasamareni, kao i da se 'nepoznate face' nalaze na fotografijama igrača koja ulaze u istoriju svetskog i evropskog fudbala.


Los infiltrados de la Duodécima by videosansebastian

Kurir
Foto; Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter