Izvor:
07.06.2017 u 01:52
0

Siniša Mihajlović: ŽAO MI JE, ALI PARTIZAN JE ZASLUŽIO DUPLU KRUNU!

Bivši igrač Crvene zvezde, a sada trener Torina, Siniša Mihajlović smatra da je Partizan zasluženo osvojio titulu šampiona Srbije.

"Moram da priznam da slabo pratim domaći šampionat. Ali, vodim se logikom, da onaj ko osvoji prvenstvo, taj je najbolji, bez obzira šta se dešava. Zvezdaš sam i žao mi je kada vidim klub u lošem položaju. Za jednog navijača Crvene zvezde teško je to da kaže, ali Partizan je zaslužio. Po kvalitetu je bio ispred", rekao je Mihajlović.

"To su veliki klubovi i svaki ulazi u sezonu da osvoji nešto. A, samo jedan može to da uradi. Taj je zadovoljan, a svi ostali nisu. Ali, ako neko uzme duplu krunu, znači da je to zasluženo i treba da se čestita Partizanu. Istovremeno u Crvenoj zvezdi mora da se napravi analiza, da se vidi šta to nije funkcionisalo, šta treba da se uradi, a onda da se vuku potezi. Niko ne treba da bude sujetan i da misli da sve zna. Treba se spustiti na zemlju i videti kako dalje. Sve je to put do uspeha", dodao je trener Torina.

b92.net
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter