Izvor:
07.06.2017 u 15:55
0

ČISTKA ZA STRANCE NA „MARKANI“: Le Talek i Ruiz višak!

Srpski vicešampion sprema veliku rekonstrukciju tima ovog leta, a s obzirom na to da će se Zvezda okrenuti domaćim igračima, prvi na udaru biće stranci i to – Damijan Le Talek i Džon Ruiz.

Sedmorici prvotimaca srpskog vicvešampiona ističu ugovori, ali na "Marakani" su i pored toga odlučili da se rastanu sa Le Talekom i Ruizom, prenosi Mozzartsport.

Odgovorni sa "Marakane" planiraju da od stranaca, bar za prvo i drugo kolo evroppskih kvalifikacija, zadrže Mičela Donalda, Gelora Kangu i Ričmonda Boaćija, dok će Abraham Frimpong uskoro dobiti srpski pasoš.

Plan crveno-belih je da Donald dobije novog partnera u centralnom delu veznog reda, koji će zameniti Le Taleka. Francuz je došao u Ljutice Bogdana pre godinu i po dana, i prvih šest meseci je bio možda i jedan od najboljih igrača, dok je ove sezoneigrao daleko ispod tog nivoa.

Razlog za tako nešto je možda i konstantno "seljakanje" iz sredine u odbranu, jer je krpio rupe na štoperskoj poziciji, ali u Zvezdi svakako nisu zadovoljni kako je igrao.

Francuz ima ugovor do naredenog leta, što znači da crveno-beli neće moći da računaju na ozbiljno obeštećenje.

Kada je reč o Ruizu, od njega se u Ljutice Bogdana mnogo očekivalo, ali je Kostarikanac malo toga uradio. Ruiz je ugovorom vezan za Crvenu zvezdu do 2019. godine.

Međutim, Kostarikanac je veoma nezadovoljan statusom i stanjem u redovima viceprvaka, a klub sa "Marakane" je zimus odbio ponudu tešku milion i po evra, zbog čega se u Zvezdi verovatno "jedu".

Izvor: informer
Foto: crvenazvezdafk.com,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter