Izvor:
07.06.2017 u 19:41
0

ZVEZDA VRAĆA SVOJE KLINCE: Crveno-beli se okreću bivšim igračima!

Trener Vladan Milojević i direktor Mitar Mrkela na spisak želja za prelazni rok stavili bivše omladince crveno-belih Vujadina Savića, Gorana Čaušića, Darka Lazića, Srđana Mijailovića…

Uprava Crvene zvezde pokušaće u letnjem prelaznom roku da vrati nekoliko svojih fudbalera kojih se ranije odrekla, saznaje Informer.

Na spisku želja koji su prethodnih dana sastavili trener Vladan Milojević i sportski direktor Mitar Mrkela nalaze se Goran Čaušić iz Osasune, Darko Lazić iz Alanje, Veljko Simić iz Bazela, Vujadin Savić…

Svesni su na "Marakani" da neće moći da vrate svakog od tih igrača, ali prioritet je da barem nekolicinu ponovo obuku u Zvezdin dres.

Milojević je kao trener Zvezde sa igračima 1993. godišta osvojio svojevremeno omladinsku ligu Srbije. Poznaje tu decu i zna šta bi od njih mogao da očekuje. Mrkela takođe poznaje neke od njih jer je bio ranije direktor u omladinskoj školi Crvene zvezde. Problem je što većina tih fudbalera ima ugovor sa inostranim klubovima, a Zvezdina finansijska situacija je loša i zato neće biti lako dovesti ih – objasnio je naš izvor.

Mrkela i Milojević imaće delimičnu slobodu u krojenju tima za narednu sezonu. Njihova je obaveza bila i biće da sastave spisak želja, ali konačnu reč daće Zvezdan Terzić, koji je zadužen za finansije i vršiće procenu mogu li crveno-beli da plate određenog igrača.

Vujadin Savić, recimo, slobodan je igrač i navijač Zvezde, ali moraju u klubu da odluče da li im je baš on prioritet. Zatim, Filipu Stojkoviću je klub Minhen 1860 sad izbačen u četvrtu ligu, pa je desni bek samim tim slobodan igrač. To znači da bi i njega Zvezda mogla da vrati bez velikih para. Za neke igrače kao što su Čaušić, pa i Planić iz Vojvodine, neće biti tako lako, jer bi klub morao da izdvoji ozbiljno obeštećenje – zaključio je naš izvor.

Opipavanje pulsa

Štoper Vujadin Savić, kom je istekao ugovor sa moldavskim Šerifom, objasnio je za Informer da je povratak u Zvezdu zasad samo jedna od opcija i da je sve na dugačkom štapu.

Ne bih ulazio u detalje, jer se zapravo ništa konkretno nije desilo. Bilo je samo ovako nekih priča, ali još me niko nije zvao na pregovore. Ako se ipak desi da potpišem za Zvezdu, pričaćemo onda – poručio je Savić.

Izvor: Informer
Izvor: Facebook/FK Crvena zvezda – Vesti, crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter