Izvor:
09.06.2017 u 13:17
0

MILOJEVIĆ NA PRVOJ PROZIVCI BEZ POLA TIMA: Ovi fudbaleri se neće pojaviti na Marakani!

Dvadesetak dana od kraja prvenstva, fudbaleri Crvene zvezde počinju sa pripremama.

U novoj sezoni vodiće ih i novi trener, koji će danas obaviti prozivku igrača od 11 časova.

Šef stručnog štaba Vladan Milojević neće imati kompletnu ekipu.

Zbog Evropskog prvenstva za mlade, na stadionu “Rajko Mitić” neće se pojaviti Filip Manojlović, Srđan Plavšić i Mihailo Ristić, koji se očekuju početkom jula, a Miloš Stojanović ima obaveze sa selekcijom do 20 godina.

Stranci su dobili više slobodnih dana za odmor, tako da će se naknadno priključiti Ričmond Boaći, Mičel Donald, Damijan Le Talek, Džon Ruiz i Gelor Kanga, koji je nedavno igrao za Gabon. Kalid Aučo, koji među crveno-bele stiže iz OFK Beograda, nastupao je za Ugandu.

Izvesno je da će od najmlađih na Marakanu danas doći: Uroš Račić, Luka Adžić, Vanja Vučićević, Veljko Nikolić, Dejan Joveljić, Aleksa Terzić, Luka Ilić, Jug Stanojev i Ivan Ilić.

Ekipa 12. juna kreće na Zlatibor gde će boraviti do 24. juna. Tokom tog perioda planirano je odigravanje dva meča, a sezona počinje 29. juna utakmicom prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter