Izvor:
09.06.2017 u 23:36
0

ZVEZDA DOBILA VELIKO POJAČANJE: Vratio se Stojković!

Posle Marka Gobeljića, Zvezda je završila i transfer desnog beka Filipa Stojkovića.

Stojković, koji je nedavno za naš portal pričao o narednim koracima u karijeri posle raskida saradnje sa Minhenom 1860, uskoro će se staviti na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću sa kojim je sarađivao u Čukaričkom.

Stojkovićev transfer potvrdio je njegov agent Stevan Miković.

Sa Crvenom zvezdom je sve dogovoreno. On se vraća kao slobodan igrač, nakon što je Minhen izgubio status u Cvajti. Njegova želja je bila da se vrati u matični klub – izjavio je Miković.

Stojković je, kao što je poznato, ponikao u Zvezdi, ali nije dočekao očekivanu afirmaciju u seniorima.

Posle crveno-belih obreo se u Čukaričkom gde se ustalio i izrastao u najboljeg desnog beka Superlige, što mu je i donelo transfer u Minhen sa kojim se nedavno razišao jer je nemački klub, zbog finansijskog kraha, prebačen u amaterski rang takmičenja.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter