Izvor:
11.06.2017 u 02:58
0

ZLATAN PRELOMIO: Evo gde će Ibrahimović nastaviti karijeru!

Zlatan Ibrahimović odlučio je gde će nastaviti karijeru, tvrde brojni svetski mediji.

Sledeća destinacija 35-godišnjeg švedskog napadača je Los Anđeles, gde će nositi dres Galaksija.

Ibra i Mančester junajted su obelodanili da neće produžiti saradnju, pa je Zlatan slobodan u izboru nove sredine. "Crveni đavoli" nisu hteli da rizikuju, jer ne mogu da budu sigurni kada će se Šveđanin oporaviti od povrede. Slično su razmišljali i u Milanu, Ibrinom bivšem klubu, koji se takođe u javnosti pominjao kao zainteresovan za angažovanje sjajnog napadača.

Na kraju, Ibrahimović se seli u MLS ligu i to pred početak sledeće sezone. U Galaksiju računaju da će im Zlatan biti na raspolaganju u martu 2018. godine, potpuno spreman za nove izazove.

Ibrahimović je za sezonu u Mančester junajtedu na 41 meču postigao 28 golova. Povredio se u polufinalu Lige Evrope protiv Selte, pa nije igrao u finalu, ali njegov doprinos tom uspehu tima Žozea Murinja je nemerljiv.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter