Izvor:
12.06.2017 u 15:50
0

PARTIZAN POČEO PRIPREME ZA NOVU SEZONU: Cilj je Evropa!

Fudbaleri Partizana, nakon što su pre samo dve nedelje osvojili duplu krunu u Srbiji, u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu počeli su pripreme za novu sezonu i napad na plasman u Ligu šampiona.

Novi trener crno-belih Miroslav Ðukić okupio je danas 30 fudbalera, među kojima zbog reprezentativnih obaveza nije bilo Uroša Ðurđevića, Marka Janković, Nebojše Kosovića i Mohameda El Monira, dok je Leonardo dobio duži odmor.

U odnosu na prošlu sezone Partizan je napustio samo štoper Nikola Milenković, posle ranije dogovorenog transfera u Fiorentinu za 5,1 milion evra.

Igračima se obratio predsednik kluba Milorad Vučelić, čestitajući na uspešnoj prošloj sezoni.

"Igrali ste najbolji fudbal, zasluženo došli do duple krune, a sada idemo u napad na odbranu trofeja. Pred nama su izazovi u Evropi, veoma važnim takmičenjima za nas. Sa trenerom Ðukićem mesto nam je na evropskoj mapi", rekao je Vučelić, na čije reči se nadovezao sportski direktor Ivica Iliev.

"Ne volim da se vraćam na ono što je bilo, iako je bilo sjajno. Želim iskorak u Evropi, verujem u ovaj tim", poručio je Iliev.

Fudbaleri Partizana pripreme će obaviti na Zlatiboru i u Sloveniji, a prvi meč ih očekuje za mesec dana kada igraju prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter