Izvor:
14.06.2017 u 14:50
0

Zvezda ostaje bez najboljeg napadača: Nikolić vodi Boaćija u Videoton!

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći mogao bi da nastavi karijeru u mađarskom Videotonu, koji sa klupe predvodi bivši trener Partizana Marko Nikolić.

"Tačno je da Videoton želi Boaćija. Ljudi iz mađarskog kluba su me kontaktirali i pokazali interesovanje jer im se igrač dopada, ali to je za sada sve. Ništa konkretnije nismo pričali", potvrdio je Boaćijev menadžer Ivica Pavlović i dodao:

"Mogu samo da ponovim da je bez obzira na sva interesovanja Crvena zvezda ta koja ima prednost. Ričmondu se ostaje u Beogradu i spremni smo da napravimo dogovor sa ljudima sa Marakane s obzirom da je on slobodan igrač pošto je završena ta papirologija oko bankrota Latina. Ponavljam dakle, samo i samo ako ne bude dogovora sa Zvezdom bićemo spremni da uopšte saslušamo druge ponude".

Interesovanje za Boaćija pokazali su i moskovska Lokomotiva, Genk, kao i neki azijski klubovi.

Mozzartsport.com
Foto: Zvezda TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter