Izvor:
16.06.2017 u 09:02
0

Zvezda proba napadača iz Švedske! (VIDEO)

Crvena zvezda je dobro popunjena na poziciji napadača, posebno što odgovorni sa Marakane veruju da će Ričmond Boaći ostati, ali i pored toga odgovorni iz Crvene zvezde žele da se uvere u potencijal nekadašnjeg centarfora mlade reprezentacije Švedske Filipa Helkvista.

Momak rođen 1991. u Štokholmu, koji ima srpske korene, već se nalazi na Zlatiboru gde će biti podvrgnut probnom radu. Tačnije, imaće šansu da demonstrira potencijal i Vladanu Milojeviću pokaže da je dostojan Zvezdinog dresa.

Imaće jako, jako težak zadatak obzirom na brojno stanje u napadu Zvezde. Jer poredBoaćija šansu čekaju Pavkov i Vujaklija, a stižu i mlađe snage predvođene Joveljićem koji klub želi da isforsira.

Kako bilo Filip Helkvist nije nepoznat ljubiteljima fudbala u Švedskoj. Prošao je sve mlađe selekcije te zemlje, a profesionalnu karijeru počeo je da gradi u Đurgardenu. Za taj klub je odigrao 98 utakmica i postigao deset golova. Bio je pozajmljivan Vasaludu i Asiriski.

Put ga je potom odveo u Austriju. Poslednju sezonu proveo je Volfsbergeru za koji je na 38 utakmica postigao pet golova. Dakle, ne baš impresivne brojke, ali odgovorni sa Marakane su želeli da Helkvistu pruže šansu. Tim pre što su čuli mnogo lepih stvari o njemu.

Helkvist će imati šansu da pokaže šta zna u prijateljskim mečevima protiv selekcije Užica i Rudara iz Pljevalja. Međutim, pred njim će biti izuzetno težak, da ne kažemo nemoguć zadatak u cilju obezbeđivanja profesionalnog ugovora sa Zvezdom.

Helkvistu je istekao ugovor sa austrijskim Volfsbergerom.

Mozzartsport
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter