Izvor:
16.06.2017 u 09:15
0

PARTIZAN OBARA REKORD: Leonardo dobija povišicu i postaje najplaćeniji igrač u istoriji kluba?!

Izgleda da su u Partizanu spremni na sve samo da bi zadržali Leonarda u svojim redovima.

Brazilac je dobio produženi odmor, i pojaviće se na pripremama 19. juna, a prema rečima novog trenera Miroslava Đukića, postoji velika šansa da napadač ostane u klubu.

Nova ponuda za njega, navodno, već je spremna – i to rekordna!

Partizan planira da mu ponudi platu od 500.000 evra, čime bi Leonardo postao najplaćeniji igrač crno-belih svih vremena.

U ponudu su uključeni i potencijalni bonusi ukoliko se crno-beli plasiraju u evropsko takmičenje, što može da iznosi i do 100.000 evra.

Kako dalje prenosi navedeni list, generalni direktor Partizana Miloš Vazura otputovao je u Barselonu da bi se sastao sa igračevim menadžerom Dmitrijem Seljukom, i posao bi trebalo da bude završen uspešno.

– Biće to sve u redu. U suštini, Leonardov menadžer je tražio povišicu i igrač će je dobiti. On je dosad primao 400.000 evra godišnje i bonuse. Sad bi trebalo da ima 500.000 evra osnovne plate, plus nagrade za eventualne uspehe. Svima je u klubu stalo da Brazilac ne ode iz Partizana i tako će i biti – naveo je izvor lista.

Do sada je najplaćeniji igrač u Partizanu bio Almami Moreira sa platom od 430.000 evra.

Leonardov sadašnji ugovor traje do kraja juna 2019. godine, s tim da postoji klauzula da može da ode ukoliko neki klub za njega ponudi dva i po milion evra.

Brazilac je prošle sezone učestovovao u osvajanju duple krune sa 26 golova.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter