Izvor:
16.06.2017 u 21:59
0

NAJTEŽE U HRVATSKOJ: Ovo su klubovi iz bivše SFRJ protiv kojih Zvezda, Partizan i Voša mogu da igraju u kvalifikacijama!

Navijači Partizana, Crvene zvezde, Vojvodine i Mladosti iz Lučana željno iščekuju ponedeljak 19. jun kada će, posle žreba u Nionu, saznati imena protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Partizan će samo u drugom kolu biti nosilac, dok će Zvezda i Voša to biti i u prvom i u drugom. Ukoliko prođu, naravno, posle sledi ”pakao”, dok će Lučani u nepovlaščeni šešir već u prvom kolu.

Ali nećemo se sada baviti o potencijalnim rivalima s obzirom na to da smo ih već analizirali, nego ćemo ukratko podsetiti na koga iz zemalja bivše Jugoslavije mogu naši klubovi.

Partizan samo na tri, i to u drugom kolu: Vardar (Makedonija), Zrinjski (BiH) i Budućnost (Podgorica), dok su Rijeka (Hrvatska) i Maribor (Slovenija) takođe povlašćeni u drugom šeširu. U trećem nisu kao ni crno-beli.

Zvezda i Vojvodina, s druge strane, mogu da naiđu na nekog od 14 potencijalnih rivala iz zemalja bivše SFRJ.

U prvom kolu to su: Široki Brijeg (BiH), Zeta i Sutjeska (Crna Gora), Nova Gorica (Slovenija), Škendija i Pelister (Makedonija).

Drugo kolo: Osijek (Hrvatska), Sarajevo i Željezničar (BiH), Olimpija (Slovenija), Mladost (Crna Gora), Rabotnički (Makedonija)

Treće kolo: Dinamo i Hajduk (Hrvatska)

Četvrto kolo: Dinamo (Hrvatska)

Lučani su u najtežoj situaciji. U prvom kolu nailaze na Osijek (Hrvatska), Sarajevo i Željezničar (BiH), Olimpija (Slovenija), Mladost (Crna Gora), Rabotnički (Makedonija), drugom Hajduk, trećem Hajduk i Dinamo, a u četvrtom samo Dinamo.

Naravno, sve ovo se podrazumeva ukoliko beogradski i novosadski crveno-beli, kao i Mladost, budu preskakali stepenik po stepenik kao i njihovi potencijalni rivali.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter