Izvor:
16.06.2017 u 23:20
0

Rikardinjo predstavljen na Marakani: ZVEZDA KAO FLAMENGO!

Brazilac Rikardinjo je potpisao ugovor na dve plus jednu godinu sa Crvenom zvezdom, a zatim je i predstavljen u Medija centru.

Drago mi je što sam u Crvenoj zvezdi, mnogo toga lepog sam čuo o klubu od Kadua. Gde god sam igrao, ostavio sam dobar utisak, pa se nadam da će tako biti i ovaj put. Ovo je veliki klub, kao što su Flamengo i Korintijans u Brazilu, i nadam se da ću na terenu pokazati da zaslužujem da igram u njemu.

Pritisak koji nosi igranje u Zvezdi mu ne predstavlja problem.

I u Brazilu se od igrača očekuju kvalitetne igre, tako da sam od početka karijere navikao na velike zahteve. Nadam se da ću ih ispuniti – završio je Rikardinjo.

Novosti
Foto: FK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter