Izvor:
19.06.2017 u 18:45
0

BIVŠI NAPADAČ ZVEZDE: Hteli smo Partizan, nismo bez šansi!

Iskusni napadač podgoričke Budućnosti Radomir Ðalović istakao je da se svima u klubu ispunila želja da dobiju Partizan u kvalifikacijama za Ligu šampiona i poručio da njegov tim nije bez šansi.

"Naš trener je želeo Partizan, kao i mi igrači. Partizan je atraktivan protivnik, jak, ali nismo bez šansi. Daćemo sve od sebe, radujemo se utakmicama i punom stadionu", rekao je Ðalović, a prenose crnogorske Vijesti.

Ðalović, svojevremeno mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore i napadač Crvene zvezde, dodao je da će Partizan ulogu favorita morati da pokaže na terenu.

"Teren je jedino merilo. Iza njih je sjajna sezona, ali mi smo prošle godine na evropskoj sceni pokazali da nemamo komplekse. Svi su mislili da će Genk lako da nas savladala, a umalo nismo napravili senzaciju", prisetio se 34-godišnji Ðalović, koji je za selekciju Crne Gore dao sedam golova na 27 utakmica.

Prva utakmica na programu je 11. ili 12. jula u Beogradu, a revanš je sedam dana kasnije u Podgorici.

Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter