Izvor:
22.06.2017 u 22:33
0

NOVI PORAZ PARTIZANA: Opet sa nulom!

Ni u drugoj proveri na priprema koje sprovode na Zlatiboru fudbaleri Partizana nisu uspeli ni da pobede, ali ni da postignu gol, što im se desilo i protiv crnogorske Zete u prvoj utakmici pod vođstvom novog trenera Miroslava Đukića.

Crno-beli su u Lučanima poraženi od superligaša i ovosezonskog predstavnika Srbije u Evropi, Mladosti, rezultatom 1:0.

Bilo je to još jedno bledo izdanje prvaka Srbije koji je igrao sa dve različite postave po poluvremenima, ali nijedna nije ispunila očekivanja barem kada je reč o efikasnosti i igri u polju protivnika.

Jedini gol u Lučanima po tropskom vremenu (sudija slao na pauze da se igrači osveže) postigao je Ivan Marković iz penala početkom drugog poluvremena, pošto je golman Marko Jovičić srušio Obijoru Oditu.

U nastavku, Partizan je pokušavao na sve načine da dođe do remija, ali je odbrana Mladosti na čelu sa odličnim golmanom odbila sve pokušaje crno-belih, a bilo ih je nekoliko.

Na drugoj strani, Mladost je najbolju priliku da duplira vođstvo imala u finišu kada je ofanzivac domaćih, u kontri, pogodio prečku.

Za Partizan su u prvom poluvremenu igrali: N. Stevanović – Vulićević, Ostojić, Ćirković, Miletić, Jevtović, Everton, Mihajlović, Đuričković, Pantić, Tavamba.

U drugom delu igre na terenu su bili: Jovičić, Radin, Bošnjak, Marković, Subić, Marjanović, Nišić, A. Stevanović, Kokir, Saša Ilić, Jovanović.

Ovom utakmicom Partizan je završio prvu fazu priprema, sledi povratak u Beograd, a onda, u nedelju, odlazak u Sloveniju gde će crno-beli imati dve daleko ozbiljnije provere sa Kopenhagenom i moskovskim CSKA.

Ekipi bi u Sloveniji trebalo da se priključi najbolji igrač Leonardo.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter