Izvor:
23.06.2017 u 14:28
0

NEVEROVATNO: Partizan neće imati novi dres naredne sezone, a optužuju navijače za to!

Neverovatan podatak izneo je voditelj Partizan TV-a, Željko Pantić, u najnovijoj emisiji Partizanovog vesnika. Naime, crno-beli naredne sezone neće menjati dres, već će igrati u identičnom kao i prethodne sezone, što je zaista redak slučaj i u Srbiji, a tek da ne pričamo o Evropi, gde je prodaja dresova jedan od najvećih izvora prihoda za klub.

Ipak, u Srbiji je očigledno nešto drugačija navika navijača, kada je u pitanju kupovina dresova, a Pantić je otkrio da je svega 3.000 dresova prodato u toku prethodne godine i da zbog toga Partizan nema dobru reputaciju kod proizvođača, te će i naredne sezone igrati u istoj garnituri.

Dobiće novu rezervnu garnituru, koja će takođe biti bele boje, dok treća garnitura, za koju mnogi Grobari traže da bude bordo-plava, u nekadašnjim bojama kluba, ostaje pusti san navijača Partizana.

– Veliki broj navijača zahtevao je da Partizan ima bordo-plave dresove, a na kraju brojke su neumoljive. Partizan je po postojećem ugovoru sa Najkijem prodao, ako dođemo do 3.000 dresova biće dobro, a za decu 1.500. Ono što je sporno, to je koncepcijski problem kod navijača Partizana, kojima se dresovi sviđaju ili ne sviđaju, a gospođa koja je u crno-belom butiku kaže da je to uvek ista brojka, bez obzira na uspehe u Evropi i titule.

– Kakav status može da ima klub koji proda dresova koliko neki osrednji klub u Premijer ligi proda dnevno? Koliko smo mi kao navijači svesni da finansijski treba da pomažemo Partizan kupovinom dresova i ostalih artikala iz crno-belog butika? Živo me zanima koliko bi navijača Partizana, koji traže taj bordo-plavi dres, koliko njih bi ga zaista i kupilo.

Mi ćemo, koliko razumem, u ovoj drugoj sezoni imati novi rezervni dres, koji će biti beli i jedan od najlepših, a ovaj osnovni dres će ostati isti. On ostaje, i prosto nemamo treću garnituru zbog ovih brojki koje sam izneo – zaključio je Željko Pantić.

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter