Izvor:
13.06.2016 u 21:32
0

BOŽOVIĆ: Bez euforije, veliki uspeh je i Liga Evrope!

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da bi plasman njegove ekipe u Ligu Evropa bio veliki uspeh, ali je i istakao da crveno-beli neće odustati od borbe za Ligu šampiona.

Znate da drugi klubovi ulažu i po 100 miliona evra da bi se plasirali u Ligu šampiona, pa ne uspeju. Naš budžet je skroman u odnosu na ostale ekipe s kojima treba da igramo. Vidim da se stvara euforija ne da smo ušli u Ligu šampiona nego s kim ćemo biti u grupi. Moram da zamolim medije da ne stvaraju euforiju jer će biti teško i ne postoji taj čovek koji može da obeća da će neko da udje u Ligu šampiona– rekao je Božović novinarima u Beogradu.

Što se mene tiče, veliki uspeh će biti i Liga Evropa, što ne znači da ne treba verovati, da ne treba probati i da ne treba dati sve od sebe i pokušati ostvariti veliki uspeh– dodao je on.

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se danas u Beogradu pred početak pripema za novu sezonu, a prvog dana priprema treneru Miodragu Božoviću javilo se 25 igrača.

Fudbaleri Crvene zvezde boraviće u Beogradu do 27. juna, kada će otputovati na pripreme u Sloveniju gde će ostati do 9. jula.

Crveno-beli će novu sezonu početi u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a protivnika će dobiti na žrebu 20. juna.

Božović je naveo da njegova ekipa ne bi trebalo da ima težak zadatak u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ekipe koje treba da nam dodju u drugom krugu su ekipe koje možemo da prodjemo. Ne bi valjalo da dobijemo nekog ko je sada u šampionatu, ali velika većina od njih su ekipe koje su na papiru slabije od nas– rekao je Božović.

Božović je naveo da je zadovoljan dosadašnjim pojačanjima i dodao da se nada da će ekipu iz Ljutice Bogdana do odlaska na pripreme u Sloveniju pojačati još dva-tri igrača.

On nije isključio mogućnost da ekipu napuste Aleksandar Katai i Ugo Vijera.

Važno je što su ostali glavni igrači, jer smo prošle godine u hodu pravili ekipu. Ove godine smo sačuvali kostur ekipe i normalno je da bi trebalo igramo još bolje jer se ekipa poznaje i iza nas je godinu dana rada. Pokušaćemo da zadržimo Kataija i Uga do kraja kvalifikacija, a posle toga sve zavisi od toga kako ćemo završiti te kvalifikacije. Ako se pojavi neka ponuda, a ponuda ima, morali bismo da ih prodamo– rekao je Božović.

Novinare je zanimalo i da li Božović sada oseća veći pritisak nego prošle sezone.

Meni je pritisak 130 sa 90, znači sasvim solidno za moje godine, a i posle šetnje mi se spušta– bio je odgovor Božovića.

Beta
Foto: Twitter/MozzartSport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter