Izvor:
11.08.2017 u 21:48
0

STOJKOVIĆ OTKRIO DA LI SE VRAĆA U PARTIZAN!

Partizan je u poteri za golmanom "pokucao na vrata" Notingem Foresta za Vladimira Stojkovića.

Kao "bomba" u petak je odjeknula informacija da crno-beli žele da vrate reprezentativnog čuvara mreže, koji nije u prvom planu kod "šumara" i kao takav je savršeno rešenje za "goruće" pitanje čuvara mreže u taboru srpskog prvaka.

Stojković nam se javio iz Engleske…

Na konkretno pitanje da li se vraća u bivši klub, rekao nam je:

– Zasada ne.

Da li bi voleo da se vratiš?

– Voleo bih, naravno, ali u ovom trenutku ništa ne zavisi od mene.

Na ovu temu kontaktirali smo i sportskog direktora Partizana Ivicu Ilieva koji, ipak, nije želeo da otkriva da li su crno-beli zvali Stojkovića i dokle su stigli eventualni pregoovri sa Englezima.

Ostao je poprilično "zakopčan".

– Ja, kao što je poznato svima, o bilo kom igraču ne dajem informacije, i kada je u pitanju dolazak i odlazak, dok se eventualno nešto ne desi. Pošto se ovde ništa nije desilo, ja ne mogu ni da kažem ni "da" ni "ne", ni bilo koju informaciju.

Radite na tome da ga dovedete?

– Ne, ne mogu da pričam ništa kada su igrači u pitanju. Ništa. Jednostavno, to nije pitanje za mene, a kada bude doneta odluka za bilo koga, kad se nešto završi, bilo da je odlazak ili dolazak u pitanju, onda pričam. Do tada, ne iznosimo ništa.

Ipak, jasno je da je Partizanu je potreban golman?

– Ne znam šta je Partizanu potrebno, to ne mogu da kažem.

Vi ste sportski direktor, morate imate uvid u mane ekipe.

– Ja znam šta treba Partizanu, ali da iznosim u javnost te informacije, to neću.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter