Izvor:
12.08.2017 u 19:07
0

SOLOMON: Čast je doći u Partizan!

Novi napadač Partizana Nigerijac Teofilus Solomon rekao je da mu je čast što je došao među crno-bele i da će uraditi sve da se nametne.

Solomon je u Partizan stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Rijeke, sa opcijom otkupa, i zadužio je dres sa brojem 17.

"Srećan sam i pocaštvovan što ću nositi dres Partizana. Nisam znao mnogo stvari o klubu, ali sam se preko interrneta uverio koliko je Partizan veliki. Mislim da sam odabrao pravu sredinu da napredujem", rekao je Solomon na predstavljanju na stadionu u Humskoj.

Solomon, koji je u domovini zavredeo nadimak "Nigerijski Ronaldo", zna da su pred njim visoki zahtevi trenera Miroslava Ðukića.

"Ne poznajem moje nove saigrače, ali sam i to na internetu gledao. Deluje da imamo dobar tim. Daću i više od maksimuma da pomognem u osvajanju trofeja", zaključio je 21.godišnji fudbaler.

Solomon je sa 16 godina stigao u Rijeku, ali nije odigrao nijedan zvaničan meč, jer je bio na pozajmicama u hrvatskim klubovima Pomorcu, Zadru, Šibeniku i Istri.

Zabeležio je i jedan nastup za olimpijsku selekciju Nigerije u prijateljskoj utakmici protiv Brazila u Rio de Žaneiru pred Olimpijske igre u tom gradu.

Tanjug.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter