Izvor:
18.08.2017 u 19:26
0

Crno-beli odmaraju do Videotona: Odložen duel Partizana i Napretka!

I utakmica Partizan – Napredak, koja je trebalo da bude odigrana u sklopu šestog kola Superlige Srbije u nedelju uveče u Humskoj, danas je odložena.

Iako još uvek nema zvaničnih informacija, razlog je verovatno potreba crno-belih da se što bolje pripreme za revanš plej-ofa Lige Evrope protiv mađarskog Videotona sledećeg četvrtka, a posle beogradskih 0:0.

Time će i srpski šampion dobiti nedelju dana da se na miru pripremi za revanš, a podsetimo da su pre nekoliko dana takmičarski organi Superlige već odložili meč šestog kola između Borca iz Čačka i Crvene zvezde zbog lošeg stanja terena na Gradskom stadionu kraj Morave.

mocartsport
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter