Izvor:
07.09.2017 u 01:17
0

NEJMAR U NAPADU DOBIO POMOĆ NEZVANOG GOSTA: Na utakmici Kolumbije i Brazila fudbalerima se pridružio i on! Svi su ostali u šoku! (VIDEO)

Utakimicu 16. kola južnoameričkih kvalifikacija za SP između Kolumbije i Brazila obeležio je jedan nesvakidašnji detalj.

Selekcija Kolumbije ugostila je Brazil (1:1), u derbiju 16. kola južnoameričkih kvalifikacija za SP.

Najzanimljiviji i najbizarniji trenutak na utakmici odigrao se krajem prvog poluvremena, kada je Renato Augusto odličnim proigravanjem u prostor prema golu domaćina gurnuo Nejmara.

Najskuplji fudbaler u istoriji svetskog fudbala sa levog krila je sam krenuo prema Ospini, ali je tada s druge strane 'doleteo' Dejvison Sančez i odlično mu blokirao udarac. Lopta se međutim odbila do Nejmara koji je lažnjakom prevario protivničkog golmana i bio spreman opet da uputi snažan šut ka golu.

Ali u ovako uzbudljivom trenutku šou Nejmaru, Vilijanu, Falkau, Džejmsu, Kvadradu i ostalim zvezdama na terenu, ukrao je nezvani gost. Oko kolumbijskog kaznenog prostora u napetoj situaciji našao se jedan pas koji je pokupio ovacije pulike.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter