Izvor:
07.09.2017 u 23:10
0

Sve je manje karata za Arsenal, Keln i BATE: Zvezda objavila neverovatnu brojku prodatih paketa ulaznica!

Paketi ulaznica za tri utakmice koje će Crvena zvezda odigrati u grupnoj fazi Lige Evrope u sredu su pušteni u prodaju, a interesovanje koje vlada je nezabeleženo.

Za nešto više od jednog dana, preko interneta odnosno sajta iticket.rs prodato je 15.000 paketa! Neverovatna cifra koja samo pokazuje da će Crvena zvezda u grupnoj fazi svog evropskog nastupa imati veliku podršku sa tribina.

Internet prodaja je i dalje u toku, a od sutra, u petak, počeće i prodaja paketa karata na blagajnama stadiona ''Rajko Mitić''. Blagajne stadiona otvoriće se u 11 časova, i radiće sve do 19 časova. U istim terminima, blagajne će raditi i tokom narednih dana.

Osim paketa karata, na blagajnama će od petka biti moguće kupiti i pojedinačne ulaznice za utakmicu protiv ekipe BATE Borisov.

U isto vreme (petak, subota, nedelja i ponedeljak od 11 do 19 časova), na blagajnama Marakane, vlasnici kupljenih sezonskih karata će na posebnom šalteru moći da besplatno preuzmu svoje pakete. Neophodno je da sa sobom ponesu svoju sezonsku ulaznicu, na osnovu koje će dobiti paket karata za isto mesto za koje je izdata i sezonska karta.

Cene paketa ulaznica su sledeće:

Sever i jug: 3,450 rsd

Istok: 6,600 rsd;

Zapad: 7,500 rsd;

Cene pojedinačnih ulaznica za utakmice u grupnoj fazi su sledeće:

Sever i jug: 1,200 rsd;

Istok: 2,500 rsd;

Zapad: 3,000 rsd;

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter