Izvor:
08.09.2017 u 01:25
0

Veliki udarac za Partizan: Kosović pokidao ligament kolena, pauzira 6 meseci!

Partizan i Miroslav Đukić su doživeli težak udarac, jedan od boljih fudbalera crno-belih u dosadašnjem delu prvenstva, Nebojša Kosović, doživeo najtežu povredu u fudbalu. On je pokidao prednji ukršteni ligament kolena i čeka ga pauza od oko šest meseci.

Iz Partizana je potvrđeno da je nažalost došlo do teške povrede crnogorskog reprezentativca, ali da je on pozitivan i da se dobro drži. Čeka se da vidi gde će biti obavljena operacija, a za sada su opcije Nemačka ili Italija. Takođe nam je iz Humske potvrđeno da Kosović ima veliku podršku svih igrača, a naročito onih koji su već prošli kroz isto to, kao što je kapiten Miroslav Vulićević.

Kosović je povređen na utakmici Crne Gore u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Kazahstana, a nakon detaljnih snimaka potvrđene su crne slutnje i moraće na višemesečnu pauzu od fudbala.

Prethodno je već imao problema sa kolenom i nije mogao da igra za Partizan pritiv Vojvodine i Videotona. Tada se takođe činilo da je u pitanju prednji ukršteni ligament, ali se crne slutnje nisu obistinile. Ipak, verovatno je dodatni napor i već načeto koleno uticalo na na povredu tokom reprezentativnog meča.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter