Izvor:
10.09.2017 u 00:34
0

JAVOR – CRVENA ZVEZDA 0:2!

Fudbaleri Crvene zvezde u osmom kolu Superlige gostuju u Ivanjici ekipi Javora.

Trener Crveze zvezde Vladan Milojević istakao je da je meč protiv Javora u ovom trenutku važniji od duela s BATE Borisovim u prvom kolu grupne faze Lige Evrope u četvrtak.

BATE je zabranjena tema, mislima smo samo u Ivanjici i u meču sa Javorom. Moramo podjednako da mislimo i na prvenstvo i na Evropu, drugačije, to bi bilo samoubistvo. Mi smo spremni, svi konkurišu za tim. Nema povređenih ni suspendovanih – rekao je Milojević.

Strelac: Rikardinjo u 15, Donald u 26. minutu za Zvezdu.

Stadion: "kraj Moravice". Sudija: Aleksandar Vasić

JAVOR: Đogatović, Terzić, Karišik, Milović, Amanović, Kolaković, Kiković, Marčić, Eliomar, Džons, Tripković.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Savić, Le Talek, Rodić, Donald, Krstičić, Srnić, Rikardinjo, Radonjić, Pešić.

TOK MEČA:

Prvo poluvreme:

– 26'. GOL! Zvezda vodi 2:0!

– 15. GOL! Projektil Rikardinja sa više od 20 metara i Zvezda vodi 1:0. Dugo je trajala akcija Zvezde, pokušali su Radonjić, pa Srnića, a onda je sa preko 20 metara po lopti raspalio Rikardinjo i poslao je u dalji ugao Đogatovićevog gola. Ovo je prvenac Rikardinja u dresu Zvezde.

izvor/informer.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter