Izvor:
11.09.2017 u 00:32
0

LJUPKO PORUČUJE: Sa Terzićem Zvezda može do polufinala LŠ, Milojević je ozbiljan trener!

Legendarni trener Crvene zvezde Ljupko Petrović, koji trenutno radi u Vijetnamu, izjavio je da je prezadovoljan kako njegov učenik Vladan Milojević predvodi crveno-bele.

Takođe, nada se i da će nekadašnji prvak Evrope uskoro zaigrati u Ligi šampiona.

Zvezda je super startovala, igra odlično, Milojević je bio moj igrač i učenik, slobodno mogu to da kažem, veoma je ozbiljan, dobar trener, to je dokazao i napravio neke odlične poteze. Mislim da pre svega zahvaljujući njemu Kanga igra najbolje što može, za razliku od prošle sezone kada je pružao promenjive partije – rekao je Petrović Tanjugu u Vijetnamu, gde je iskoristio priliku da se sastane sa ministrom inostranih poslova Ivicom Dačićem, koji je u poseti ovoj zemlji.

Stručnjak koji je predvodio Zvezdu 1991. godine do titule prvaka Evrope u Bariju ističe da je plasman u grupnu fazu Lige Evrope odličan rezultat, ali da je za nešto više potrebno još tri-četiri fudbalera klase poput Kange.

Ovo je uspeh, publika se vratila, veruje se Zvezdi, mislim da i Zvezdan Terzić radi dobro kao direktor kluba, pa se nadam da ćemo jednog dana da uđemo u Ligu šampiona i stignemo bar do polufinala.

Petrović je istakao da je veoma zadovoljan i činjenicom što je reprezentacija Srbije na pragu plasmana na Mundijal.

Imamo još jedan korak do Rusije, ali ne sumnjam u plasman i očekujem da se naš tim i tamo dobro predstavi.

On je već devet meseci u Vijetnamu, trenira ekipu Tan Hoa, sa kojom vodi u prvenstvu i na dobrom je putu da osvoji titulu.

Treniram tim srednje klase, dosad je bio od petog do 15. mesta, a u ovom trenutku posle 16 kola smo prvi, samo sa jednim porazom, imamo još 10 utakmica i očcekujem da osvojimo titulu. Vijetnam je divna zemlja, drago mi je da se ide putem da se ukinu vize i što se otvara konzulat, zna se šta je sve bilo, ali zemlja se vraća u život, 90 miliona stanovnika, pored mora i treba iskoristi sve mogućnosti saradnje – poručio je Petrović.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter