Izvor:
13.09.2017 u 23:38
0

Sprema se nemačka invazija na Beograd: Navijači Kelna masovno se prijavljuju za meč sa Zvezdom! (VIDEO)

Groznica Lige Evrope "drma" srpsku prestonicu, navijači oba naša najveća kluba sa nestrpljenjem čekaju da se lopta zakotrlja sa centra u Bernu i Beogradu, ali jednako uzbuđenje prisutno je i kod pristalica nemačkog Kelna, rivala Zvezde u grupi.

I ne čudi što je među navijačima nemačkog kluba raspoloženje baš takvo – prederuptivno: "Jarčevi" će prvi put posle 25 godina igrati u Evropi i to je nešto što se ne sme propustiti, ako pitate svakog pravog navijača ovog bundesligaša.

Prvi meč Keln igra u Londonu protiv Arsenala, iz Nemačke je već najavljena navijačka "vazdušna invazija" na Ostrvo iz pravca tog nemačkog grada – čak 20.000 ljudi bi da gledaju svoj tim na "Emirejtsu", a mesta za goste je tek 2.000, ali je i veliki broj onih koji se spremaju put Beograda početkom decembra u okviru 6. kola protiv srpskog vicešampiona.

O tome svedoči članak na sajtu UEFA posvećen Kelnu.

– Zbog mnogo toga se radujemo utakmici sa Arsenalom. Za nas igrače igranje proitv tima kakav je Arsenal je velika prilika – rekao je golman "jarčeva" Timo Horn.

U istom tekstu u nastavku takođe postoji i podatak da je 13.000 navijača Kelna izrazilo interesovanje za put u Beograd na meč Zvezde i njihovog kluba.

Iz ovoga je jasno da će Nemci u Beogradu imati veliku podršku, sigurno oko 2.000-2.500 će ih biti na tribinama "Rajka Mitića", mada će taj broj verovatno zavisiti i od toga kakve rezultate ekipa bude do tada napravila u Ligi Evrope.

Telegraf
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter