Izvor:
25.09.2017 u 02:44
0

ŠOK ZA GROBARE: Stojković se povredio na zagrevanju meča sa Radom, neizvesno koliko će odsustvovati!

Golman Partizana Vladimir Stojković povredio se na zagrevanju pred prvenstvenu utakmicu sa Radom na Banjici.

Stojković se požalio na bol u zadnjoj loži, pa ga je trener crno-belih Miroslav Đukić "vratio" na klupu, a pred gol poslao mladog Marka Jovičića.

Odgovor na pitanje koliko je povreda Stojkovića ozbiljna sa nestrpljenjem iščekuju ne samo navijači Partizana, već i reprezentacije Srbije.

Stojković je u odličnoj formi i mnogo bi značio crno-belima u nastavku borbi kako u Ligi Evrope, tako i u Superligi, ali i "orlovima" u završnim bitkama za plasman na Svetsko prvenstvo.

"Stojković je osetio probleme u zadnjoj loži i nije hteo da rizikuje, a nismo ni mi hteli. Osećao se loše pri svakom pokušaju sprinta", rekao je trener Partizana Miroslav Đukić.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter