Izvor:
25.09.2017 u 07:56
0

Šut karta za Albanca u Olimpijakosu: Besnik Hasi dobio otkaz!

Poraz od AEK-a i loš start sezone skupo je koštao Besnika Hasija, koji je posle svega 5 utakmica u prvenstvu dobio otkaz. On je posle meča na Olimpijskom stadionu u Atini, gde je Olimpijakos vodio sa 2:0, a zatim je poražen sa 3:2 u sudijskoj nadoknadi, dobio otkaz od strane čelnika kluba iz Pireja.

Hasi je došao na klupu Olimpijakosa ovog leta, ali nije dobro počeo sezonu, gde je Olimpijakosu ugrožena dominacija, pošto posle 5 kola zauzima 4. mesto sa 8 bodova. Takođe, nisu dobro počeli ni u Ligi šampiona, jer su na svom terenu poraženi od Sportinga sa 3:2.

Olimpijakos u narednoj utakmici gostuje Juventusu u Ligi šampiona, ali će na megdan u Torino sa novim trenerom.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter