Izvor:
27.06.2016 u 19:09
0

MIHAJLOVIĆ NIJE USPEO DA GA UBEDI: Ljajić odbio 1,3 MILIONA evra od Torina

Fudbaler Rome Adem Ljajić odbio je ponudu Torina, uprkos insistiranju trenera Siniše Mihajlovića, prenosi list Tutosport. Ljajić je odbacio 1,3 miliona evra od "bikova", ali i obnovu ugovora sa rimskim klubom, koji je sada u panici jer srpskom fudbaleru narednog leta ističe ugovor i mora sada da ga proda kako bi zaradio.

Mihajlović je obavio nekoliko razgovora sa Ljajićem, pokušao da ga ubedi i neće odustati sve dok ne dođe do njegovog potpisa. Ljajić je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Interu, ali "neroazuri" nisu iskoristili otkupnu klauzulu i morao je da se vrati u Rim.

Karijeru je počeo u Partizanu, a 2013. godine prešao je u Seriju A, prvo u Fiorentinu, a potom u Romu. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 20 utakmica i dao tri gola.

Tanjug
Foto: Twitter/Calcio AS Roma

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter