Izvor:
29.06.2016 u 14:51
0

DOBILI NOVOG STRATEGA: Nekadašnji italijanski reprezentativac novi TRENER Milana

Dosadašnji trener Sampdorije Vićenco Montela novi je strateg Milana, potvrđeno je na sajtu italijanskog kluba. Montela je sa "rosonerima" potpisao dvogodišnji ugovor, koji stupa na snagu 1. jula.

Nekadašnjio italijanski reprezentativac je kao trener vodio mlađe kategorije Rome, Kataniju, Fiorentinu, pre nego što je u novembru 2015. stigao u Sampdoriju. Prema navodima italijanskih medija, Montela će na San Siru zarađivati oko 2,3 miliona evra po sezoni, dok je Sampdoriji pripala suma od 500.000 evra.

Milan je takođe uputio iskrenu zahvalnost doskorašnjem treneru Kristijanu Brokiju, na iskazanom entuzijazmu i svega što je uradio za klub. Italijanski gigant od 2011. ne zna za trofej u Seriji A, a poslednje dve godine nije učestvovao u međunarodnim takmičenjima.

Tanjug
Foto: Twitter/ForzaItalianFootball

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter