Izvor:
29.06.2016 u 21:55
0

„MOLIMO TE, OSTANI“: Poslednji pokušaj Argentinaca da zadrže MESIJA! (FOTO)

Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi dobio je statuu u Buenos Ajresu, koja je deo kampanje, da promeni odluku o povlačenju iz nacionalnog tima.

Verujem da je ovo dobar način da zamolimo Lea da ostane sa nama, ali i da mu pokažemo da smo sa njim. Niko ne sumnja da ćemo zajedno osvojiti Mundijal u Rusiji – izjavio je gradonačelnik Buenos Ajresa Orasio Rodrigez Laleta.

On je pozvao sugrađane da se fotografišu pored statue, podele sliku na društvenim mrežama i utiču na promenu stava momka koji je rođen u Rosariju, ali ga podjednako vole u svim delovima Argentine.

Argentina je u na skoro završenom Kopa Amerika, u reprizi prošlogodišnjeg finala, ponovo poražena nakon penala od Čilea, posle čega je Mesi, koji je promašio prvi udarac, odlučio da završi reprezentativnu karijeru.

Mesi je prethodno sa pet pogodaka na turniru postao najbolji strelac u istoriji reprezentacije Argentine, ali je i četvrti put poražen u velikom finalu, pošto je tri puta gubio u finalu Kopa Amerike i jednom u finalu Svetskog prvenstva.

Petostrukog osvajača Zlatne lopte mnogobrojni navijači pokušavaju da ubede da ostane u nacionalnom timu, a u "akciju" su se uključili i legendarni Dijego Maradona, kao i predsednik Argentine Marisio Makri, koji je sa Mesijem razgovarao telefonom.

Tanjug
Foto: Twitter/globaltakenews/101greatgoals

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter