Izvor:
19.10.2017 u 16:51
0

Ko se Arsenala plaši još: Prvotimac „tobdžija“ se slikao u muzeju pored Zvezdinih trofeja!

Iako navijači Arsenala, bar većina njih, ne poznaje najbolje istorijat evropskog fudbala, pa nisu upoznati sa činjenicom da je Crvena zvezda osvojila pehar Kupa šampiona 1991. godine, fudbaleri tima iz Londona i te kako znaju u čije su dvorište došli.

To je potvrdio plejmejker Arsenala Džek Vilšir, koji nije propustio priliku da poseti trofejnu salu srpskog kluba i slika se pored brojnih pehara.

"Desetka" Arsenala trebalo bi da se nađe u startnoj postavi Arsena Vengera u utakmici godine za srpski fudbal koja je zakazana za večeras od 19 časova na našem najvećem stadionu.

happytv.rs
Foto: Instagram/jackwilshere10

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter