Izvor:
23.10.2017 u 14:36
0

LE TALEK BESAN OSUO PALJBU PO LUČANCIMA: Seljački tim, Neško tražio da nas unište od batina!

Vladimir Radivojević je uleteo u Damijena Le Taleka, Francuz mu nije ostao dužan. Sudija je obojicu kaznio žutim kartonom, a prava je sreća što se njihov sukob nije proširio po celom terenu, pošto ni ostali igrači Mladosti nisu imali ništa protiv grubosti na stadionu "Rajko Mitić". Donekle je to i razumljivo, ali Le Talek smatra da su Lučanci preterali na gostovanju kod Crvene zvezde. U stvari, ne da su preterali, već da su na teren izašli samo sa jednom namerom – da prebiju favorizovanog gosta.

Nisu oni štedeli Zvezdine igrače, ne štedi ni Le Talek njih.
"Ovo nije fudbal… Igrači Mladosti su došli na ’Marakanu’ samo da bi nas povredili. Čuo sam njihovog trenera (Nenad Milovanović, prim.aut) koji je tražio od igrača samo da nas udaraju. Ljubomorni su na Zvezdu, nemam drugo objašnjenje. Seljački tim", rekao je Le Talek, a preneo Blic.

Nije tu kraj…
"Ovo je ludo. Imamo važne evropske mečeve, a oni žele da nas unište od batina. Nisu želeli da igraju fudbal, već samo da nas tuku. Njihov igrač me je udario, pri čemu m e je zabolelo rame s kojim imam velikih problema. Hteo sam da ga ubijem! Osećao sam veliki bol u desnoj ruci, da nije bilo tako, udario bh ga iz sve snage, iako bih dobio crveni karton. Nisam mnogo razmišljao u tim trenucima", prenosi dalje Blic reči Damijena Le Taleka.

Happytv.rs/Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter