Izvor:
23.10.2017 u 16:05
0

POJAČANE MERE BEZBEDNOSTI: Bez lične karte nijedan navijač ne može ući na stadion Partizana!

Nijedan navijač Partizana neće moći da uđe na stadion na utakmicu sa Skenderbegom, ako ne bude imao ličnu kartu ili ako mu se ime i prezime ne bude podudaralo sa napisanim na ulaznici, poručili su iz Humske.

Partizan do maksimuma zateže mere bezbednosti pred dolazak Albanaca, sa kojima će igrati u 4. kolu Lige Evrope, a jedan od noviteta je što će na svakoj ulaznici pisati ime i prezime osobe koja ju je kupila.

Niko neće moći da kupi kartu bez lične karte i neće moći da uđe na stadion ako njegovo ime ne bude pisalo na karti. Znači, na svakoj karti će pisati ime i prezime i ukoliko se ne poklapaju, neće moći da uđe na stadion – poručio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

On je naveo i koje će još mere crno-beli da uvedu za meč sa Skenderbegom.

Molili smo državu da nam pomogne, videli smo kako je to u Albaniji izgledalo, policija je mnogo asistirala. Mi očekujemo istu takvu pomoć, ali pored toga, ono što je do nas, kamere će biti aktivne, tunel smo produžili za svaki slučaj zbog gađanja, igrači će izlaziti mnogo dalje – rekao je Vazura.

Direktor Partizana je pozvao sve navijače da dođu na stadion na mečeve protiv Skenderbega i Jang Bojsa.

Mislim da bi svaki navijač trebalo da se alarmira i da dođe na ove dve utakmice, jer Partizan ima šanse da prezimi u Evropi. A bez podrške 12 igrača, to nećemo moći – poručio je Vazura.

Izvor: Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter