Izvor:
25.10.2017 u 22:06
0

CRNO-BELI SE MUČILI U ZEMUNU: Partizan u finišu slomio otpor odličnog domaćina! (VIDEO)

Fudbaleri Zemunu, dočekali su Partizan na svom stadionu u okviru zaostalog 9. kola Superlige.

Odlično su se domaći igrači držali protiv favorizovanog Partizana, ali im je u finišu pala koncentraciju, što su crno-beli znalački kaznili i došli do nova tri boda.

Partizan je poveo u 25. minutu golom štopera Mitrovića, nakon sjajnog prekida koji je izveo Zoran Tošić.

Imali su crno-beli inicijativu tokom prvog dela, ali je onda u 45. minutu nakon prodora desnog beka Zemuna Božovića i odlične povratne lopte na pet metara Mitrović nespretno intervenisao i zatresao sopstvenu mrežu.

Partizan je u drugom poluvremenu krenuo na sve ili ništa, u igru su ušli i Ožegović i Ilić, ali je nisu uspeli ozbiljnije da zaprete sve do 86. minuta.

Tada je levi bek Miletić vratio loptu glavom na 5. metara, a Ožegović pobegao čuvarima i rutinski savladao Miloševića za 1:2.

Tačku na ovaj meč stavio je Marko Jevtović u 90. minutu, nakon penala koji je napravljen nad Ožegovićem.

Happytv.rs
Foto: FacebooK/Partizan is life

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter