Izvor:
26.10.2017 u 17:03
0

POSLE REALA I PORTA SELI SE U ENGLESKU: Kasiljas od januara u Liverpulu?

Legendarni golman Reala i španske reprezentacije Iker Kasiljas napustiće u januaru Porto i preseliti se u Liverpul, prenosi ugledna Marka.

Kako se navodi, portugalski klub želi da se "reši" rekordera po broju utakmica u Ligi šampiona zbog njegove visoke plate (pet miliona evra), iz tog razloga trener Seržo Konseisao ga je sklonio sa gola, a pošto mu ugovor ističe na leto, transfer u januaru je prioritet.

Prvi na listi zainteresovanih je Liverpul, koji na taj način želi da reši problem na golu jer Jirgen Klop nije zadovoljan formom Simonea Minjolea i Lorijusa Karijusa.

Kasiljas je pre godinu i po dana stigao u Porto nakon što je celu karijeru proveo u Realu i osvojio 18 trofeja, uključujući tri Lige šampiona i pet Primera, dok je sa Španijom, za koju je branio 167 puta, dva puta bio prvak Evrope (2008, 2012) i prvak sveta 2010. godine.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Facebook/Iker Casillas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter