Izvor:
27.10.2017 u 15:15
0

Ko kaže da Adem Ljajić ne voli Srbiju: Odričem se premije, čast je igrati za „orlove“!

Fudbaler Torina Adem Ljajić rekao je da za njega ne postoji veća čast od igranja za reprezentaciju svoje zemlje i da se odriče premije koja mu sleduje za plasman na Svetsko prvenstvo.

Odričem se premije jer od igranja za reprezentaciju i odlaska na Svetsko prvenstvo veće premije nema. Ja to zaista tako mislim. Ne treba mi premija. Veća premija od igranja za reprezentaciju i odlaska na Mundijal mi ne treba jer je to za mene u stvari premija – rekao je Ljajić u intervjuu za Sportski žurnal.

Ljajić je bio deo reprezentacije Srbije koja se u kvalifikacijama direktno plasirala na Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine. Fudbaler Torina je istakao da mu je igranje za reprezentaciju čast i da od toga ne postoji lepši osećaj.

Igranje u reprezentaciji je nešto drugo, nešto posebno. Čast je igranje za reprezentaciju i nema lepšeg osećaja nego biti u njoj, davati maksimum, pobedjivati i na kraju krajeva napraviti ovo što smo uspeti, da se plasiramo na Mundijal. Mi smo i pre utakmice sa Gruzijom imali premiju za pobedu, ali meni veća premija od igranja za reprezentaciju i odlazak na Mundijal ne treba – kazao je fudbaler Torina.

Po njegovim rečima, plasman na Svetsko prvenstvo svima mnogo znači, a posebno reprezentativcima Srbije.

Znali smo koliko to znači za celu zemlju, za fudbalski savez i da je svim ostalim ljudima u srbiji to bilo značajno. Nama svakako puno više jer smo mi odlučivali o tome da li će Srbija igrati na Mundijalu, zato nam je posle utakmice sa Gruzijom pao kamen sa srca, svi smo bili srećni i zadovoljni – naveo je Ljajić.

Kako je rekao, još je rano da se govori o očekivanjima od Srbije na šampionatu sveta i da se euforija posle plasmana još nije smirila. On očekuje da ta euforija bude još jača posle žreba koji će se održati 1. decembra u Moskvi.

Svakako, ali u ovom trenutku treba da budemo srećni što ćemo biti deo toga. Kad dođe vreme Mundijala, postaćemo svesni i koliko je plasman značajan – dodao je srpski reprezentativac.

sportski žurnal
Foto: Instagram/_ademljajic_, fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter