Izvor:
27.10.2017 u 18:43
0

Jedina ispravna odluka FIFA: Crvena zvezda je i zvanično klupski prvak sveta iz 1991. godine! (VIDEO)

FIFA je promenila mišljenje… Odluka da ova organizacija ne priznaje osvajače Interkontinentalnih kupova kao prvake sveta je promenjena. Crvena zvezda je sada i zvanično 1991. godine u Tokiju postala šampion sveta.

Na sastanku u Kalkuti, FIFA je donela odluku da se titule osvojene od 1960. do 2004. godine ipak okarakterišu onako kako je i pravedno – kao titule prvaka sveta.

Pehari sa Interkontinentalnih nadmetanja imaju istu težinu kao i titule klupskog prvaka sveta.

Zvezda je sada i zvanično prvak sveta! Pobeda u Tokiju 1991. godine (savladan Kolo Kolo 3:0) dobila je potvrdu i pečat, pa su crveno-beli u odabranom društvu zajedno sa Realom, Santosom, Junajtedom, Bokom Juniors…

Prošlo je mnogo godina, ali Zvezdina titula još uvek sija istim sjajem.

blic.rs
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter