Izvor:
29.10.2017 u 00:45
0

SRNIĆ PRED UTAKMICU PROTIV ZEMUNA: Ako uradimo sve što trener bude tražio, nećemo imati problema!

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić kaže da do utakmice sa Arsenalom ima vremena i da pre toga treba pobediti motivisani tim Zemuna (nedelja, 13.00), povratnika u Superligu

Sigurno će biti teška utakmica zato što Zemun posle dužeg vremena igra u najelitnijem rangu domaćeg fudbala i imaće mnogo motiva da dokažu da im je tu i mesto. Nismo imali mnogo prilike do sada da gledamo njihovu ekipu, ali naš stručni štab je i za ovu utakmicu odradio odličnu analizu. Zato znamo da ako ispoštujemo sve taktičke zamisli našeg trenera nećemo imati problema. Ono što sam ja do sada video jeste da je teren u Zemunu u malo lošijem stanju, ali nadam se da ćemo se brzo prilagoditi – rekao je Srnić.

Zvezdin krilni napadač istakao je da je ekipi izuzetno prijao dan odmora nakon meča sa Spartakom.

– Posle dužeg vremena imali smo slobidan dan i zaista smo ga svi iskoristili da bar malo napunimo baterije. Normalno je da se umor kod igrača oseti nakon ovako gustog rasporeda utakmica koji imamo. Ipak, mi smo svi profesionalci i znamo da se nosimo sa njim. Kako i šef kaze, to je nešto na šta morate da se naviknete i sa čim morate da se nosite ako želite da igrate u Crvenoj zvezdi.

Ekipa Vladana Milojevića još uvek ne razmišlja o predstojećem susretu u Ligi Evrope.

– Od samog početka sezone ističemo da nam je domaće prvenstvu prioritet. Želimo da vratimo titulu na Marakanu. Kakav god uspeh da ostvarimo u Evropi, on neće biti potpun bez titule na kraju sezone. Zato smo u ovom trenutku fokusirani samo na utakmicu sa Zemunom – poručio je Srnić.

izvor:novosti,rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter