Izvor:
29.10.2017 u 15:01
0

PARTIZAN U ČAČKU PROTIV BORCA OD 17H: Pokušaće pobedom i u dobroj atmosferi da dočekaju utakmicu sa Skenderbegom!

Crno-beli će pokušati da pobedom na stadionu kraj Morave nastave poteru za vodećom Crvenom zvezdom, ali i da u dobroj atmosferi dočekaju duel sa Skenderbegom u Ligi Evrope.

Aktuelni šampion trenutno ima četiri boda manje od vodeće Zvezde, dok je Borac poslednji na tabeli sa svega sedam bodova iz prvih 14 kola. Štoper Partizana Milan Mitrović kaže da će crno-beli ozbiljno

– Idemo na pobedu i meču ćemo pristupiti maksimalno ozbiljno. Za nas nije bitno što je Borac poslednji na tabeli, gledamo samo sebe i kako da zabeležimo novi trijumf. On bi nam mnogo značio zbog samopouzdanja jer nas u četvrtak čeka utakmica protiv Skenderbega u Ligi Evrope. Igramo u jakom ritmu i gledamo samo kako da pobeđujemo, to se uvek traži u Partizanu – rekao je Milan Mitrović.

Levi bek crno-belih Nemanja Antonov nada se da će dobiti šansu u Čačku.

Svakako bih voleo da igram, ali trener odlučuje o tome. Iako je Borac poslednji na tabeli, čeka nas težak meč, kao što je uvek bilo neugodno u Čačku. Ipak, sve ćemo uraditi da osvojimo tri boda. Borac nam je jednako važan kao i meč sa Skenderbegom, hoćemo da nastavimo pobednički niz – rekao je Nemanja Antonov.

Izvor: Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter