Izvor:
29.10.2017 u 20:50
0

MILOJEVIĆ NAHVALIO IGRAČE: Oni su prepametni momci!

Kalendar takmičenja nije dozvolio ni da se prođu bazične pripreme, Crvena zvezda od početka sezone igra u ritmu četvrtak-nedelja. Igrači su umorni, trener Vladan Milojevićprinuđen dosta da menja. Kako u igračkom kadru, tako i u taktici. Na gostovanju kod Zemuna Aleksandar Pešić i Ričmond Boaći zajedno u napadu. Istina, Pešić jeste kao i u nekim ranijim slučajevima igrao i po krilu, ali se mnogo češće ubacivao u sam špic. Milojević je zadovoljan kako je sve izgledalo.
"Ponosan sam na igrače. Mnogo su dobri, prepametni momci. Svaku moju misao prenesu na teren", rekao je šef struke crveno-belih posle meča.

Nije ipak bilo lako.
"Pokušali smo da nametnemo naš ritam od prvog minuta, promenili smo i sistem igre, nismo ranije igrali ovako. Trebalo nam je malo vremena da se prilagodimo. I na teren koji… Kako nama, tako i Zemunu, ali u nekim trenucima jednostavno nismo mogli da damo bolji završni pas", rekao je Milojević.

Happytv.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter