Izvor:
29.10.2017 u 22:41
0

BOAĆI NAJBOLJI STRELAC U ISTORIJI ZVEZDE: Ostvaruje se plan koji Bog ima za mene!

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći rekao je da mu je Aleksandar Pešić dobrom asistencijom mnogo pomogao da postigne pobednički gol protiv Zemuna, kao i da je timska igra najbitnija.
"Pešić je odličnom asistencijom koju mi je uputio uradio ogroman deo posla kod gola. Bio je to prelep potez. Stalno ističem koliko je timska igra bitna, jer bez nje nema rezultata. Pojedinac nikada nije ispred ekipe. Imao sam šanse i pre pogotka, ali u 81. minutu Bog me je postavio na pravo mesto i ispostavilo se da sam iskoristio najvažniju šansu koja nam je donela pobedu", rekao je Boaći.

Crvena zvezda je pobedila na gostovanju ekipu Zemuna sa 1:0 u 15. kolu Super lige Srbije.

Boaći je ušao u istoriju kluba kao strani igrač koji je postigao najviše golova u Crvenoj zvezdi sa 29 pogodaka, a danas je zabeležio i svoj 30.

"Veoma sam srećan što se ostvaruje plan koji Bog ima za mene. Velika je privilegija i čast za mene kao fudbalera što sam postigao 30 golova za ovako veliki klub od početka godine. Bitno mi je da ostanem maksimalno fokusiran, lepo je sve što sam uradio do sada, ali znam da me naporan posao tek čeka", kazao je Boaći.

On je rekao da je za ekipu bilo važno da osvoji nova tri boda i prvi deo prvenstva završi na vrhu tabele.

"Bila je ovo teška utakmica i zahvaljujem se Bogu što smo uspeli da ostvarimo pobedu. Bilo nam je izuzetno važno da osvojimo nova tri boda i da završimo prvi deo prvenstva u dobrom raspoloženju i na prvom mestu na tabeli. Prvi put sam igrao protiv Zemuna, kao i većina mojih saigrača i oni su zaista pružili jak otpor i pokazali se u dobrom svetlu. Morali smo dosta da trčimo i napadamo danas i to nam se na kraju i isplatilo", kazao je napadač Zvezde.

Crvena zvezda narednu utakmicu igra protiv Arsenala u Londonu u četvrtom kolu grupne faze Liga Evrope.

"Uvak igram sa namerom da pobedim, ne igram samo radi igre. Želim da moj tim bude najbolji. Želim da pobedjujemo i da osvajamo trofeje. Otići ćemo u London da igramo kao što smo i do sada, već smo pobeđivali velike ekipe. Arsenal jeste veliki klub, ali sve je moguće. Na nama je da se fokusiramo i odigramo najbolje što umemo", rekao je Boaći.

Crvena zvezda je na trećem mestu Grupe H sa četiri boda, dok je Arsenal prvi sa devet.

Happytv.rs/Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter