Izvor:
30.10.2017 u 00:17
0

DRAMA U ČAČKU: Tošić promašio penal pa u 97. minutu doneo pobedu Partizanu pred duel sa Albancima! (VIDEO, FOTO)

Fudbaleri Partizana pobedili su Borac u Čačku 1:2 u okviru 15. kola Superlige Srbije.

Bila je ovo veoma uzbudljiva utakmica u Čačku, gosti su poveli golom Tavambe u 59. minutu, ali je njihova radost kratko trajala jer je Mateus samo 11 minuta kasnije poravnao.

Nakon toga je usledila prava drama, crno-beli su svim snagama krenuli u napad, ali su se igrači Borca sjajno branili sve do 87. minuta kada je dosuđen penal za Partizan, ali je Zoran Tošić bio neprecizan sa 11 metara i ostavio domaće igrače u životu.

Ipak, nakon kornera crno-belih, sudija je svirao faul za Partizan na 20. metara, što je ovaj put Tošić iskoristio i na kraju ipak doneo pobedu svom timu u 97. minutu, za veliko slavlje igrača i navijača Partizana.

Partizan u četvrtak dočekuje albanski Skenderbeg u četvrtom kolu Lige Evrope.

Ostali rezultati 15. kola:

Rad – Vojvodina 0:3

Bačka – Javor 2:1

Zemun – Crvena zvezda 0:1

Čukarički – Voždovac 2:1

Mladost – Mačva 2:0

Radnički Niš – Napredak 1:3

Radnik – Spartak Subotica 5:1

Happytv.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter