Izvor:
30.10.2017 u 00:35
0

KAKAV PREOKRET NA BANOVOM BRDU: Zmajevi vodili do 85. minuta, a onda su Drinčić golom iz kornera i sin Vladana Milojevića doneli pobedu Čukaričkom!

Preokret na Brdu! I to kakav! Pravi šou! Mini beogradski derbi pripao je Čukaričkom, a samo pet minuta pre kraja susreta Voždovac je vodio sa 1:0 i imao sva tri boda u džepu. Onda je usledila jedna od najuzbudljivijih završnica sezone i obrt u reži domaćih igrača – 2:1.

Voždovčane je od četvrtog trijumfa u poslednjih pet utakmica delilo pet minuta. Kada su u 85. primili gol za 1:1 zadovoljili su se i bodom, ali na kraju su ostali bez ičega. Vodili su gosti od 21. minuta pogotkom sjajnog Dejana Georgijevića. Nekadašnji učenik Partizanove akademije i bivši fudbaler Inđije igra u strašnoj formi i to mu je bio sedmi pogodak u četiri kola. Prethodila su ona dva het trika protiv Rada i Zemuna.

Ali superforma ovog momka večeras ostaje potpuno u drugom planu. Razlog je način na koji je Čuka došla do preokreta i pobede. U 85. minutu Nikola Drinčić izjednačio je udarcem direktno iz kornera, da bi totalni preokret režirao Nemanja Milojević, sin trenera Crvene zvezde svojim prvim golom u seniorskoj konkurenciji. Igrao se četvrti minut sudijske nadoknade.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter