Izvor:
30.10.2017 u 01:02
0

EKSPRESNO SAOPŠTENJE SA MARAKANE NA MEČ U ČAČKU: Pljačka FSS i Partizana se nastavlja, nećemo više da ćutimo!

Čelnici Crvene zvezde izdali su saopštenje, ni sat vremena nakon pobede Partizana u Čačku golom u 97. minutu (2:1), u kojem su optužili Fudbalski savez Srbije i crno-bele za udruženu pljačku protiv crveno-belih.

U saopštenju Crvene zvezde se kaže:

Sramna sprega FSS i FK Partizan se nastavlja. Sudijska bruka koja se desila večeras u Čačku samo je nastavak scenarija i režije iz prošle sezone kada je Crvenoj zvezdi, koja je čitavu sezonu bila prva na tabeli sa šest bodova prednosti, titula oteta u finišu prvenstva.

Ćutali smo i trpeli evo 15 utakmica ove sezone, ali na ćutanje nemamo više pravo zbog armije Zvezdinih navijača, zbog slavne istorije našeg kluba i velike budućnosti koju planiramo.

Neka svima bude jasno da imamo dva protivnika u borbi za titulu: Partizan i FSS i da će sve učiniti da nas zaustave. Zato pozivamo Zvezdaše da sada budu uz klub svom snagom jer se moramo sačuvati od ove podmukle kampanje da se Zvezda sruši.

Pljačka u režiji FSS se nastavlja i ove sezone, iz utakmice u utakmicu FK Partizan ima sudijsku pomoć i vetar u ledja. Sve je isto kao u vreme bivšeg predsednika FSS. U stvari sada je još gore, sadašnji predsednik FSS direktno i delegira i ocenjuje sudije Superlige, a to što se on krije iza raznih komisija ne može nikoga da prevari.

Postavljamo otvoreno pitanje predsedniku FSS: da li je njegovo naredjenje i ove sezone da FK Partizan mora biti šampion. Da li njemu uspešna Crvena Zvezda toliko smeta da on ne dozvoljava Crvenoj Zvezdi da bude šampion? – piše u saopštenju crveno-belih.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter