Izvor:
01.11.2017 u 14:52
0

ARDIJAN TAKAJ: Sa Partizanom će biti teška utakmica, bićemo zadovoljni sa bodom!

Za nas je veoma važno da se pred ovu utakmicu obezbede dobri uslovi i naš prioritet je upravo to da sve prođe u najboljem redu, kao što je bio slučaj u Albaniji, kaže Ardijan Takaj.

PARTIZAN tokom dvodnevnog boravka u Albaniji nije naišao ni na najmanji problem i sada je došao trenutak da crno-beli uzvrate gostoprimstvo ekspediciji Skenderbega. Predsednik jedinog albanskog kluba u Ligi Evrope Ardijan Takaj, u razgovoru za "Novosti", izražava uverenje da će sve proteći u najboljem redu.

* Da li ste ikada bili u Beogradu i šta očekujete od posete našem glavnom gradu?

– Bio sam nekoliko puta u Beogradu, uvek mi je bilo izuzetno prijatno i imam veoma dobro mišljenje o vašem glavnom gradu.

* Srpski šampion je sjajno dočekan u Albaniji, nije bilo ni najmanjeg problema, očekujete li nešto slično i sada?

– Partizan je veliko ime, koje mi poznajemo i odranije, iz bivše SFRJ. Potrudili smo se da naše sportske rivale dočekamo onako kako je potrebno, dali smo maksimum od sebe da se osećaju kao kod kuće i uspeli smo u tome. Drago mi je da je predsednik Partizana Milorad Vučelić bio zadovoljan po odlasku iz Albanije, nadam se da ćemo se i mi tako osećati.

* Koji su vam prioriteti pred gostovanje Partizanu?

– Za nas je veoma važno da se pred ovu utakmicu obezbede dobri uslovi i naš prioritet je upravo to da sve prođe u najboljem redu, kao što je bio slučaj u Albaniji. Rezultat iz Elbasana je bio zadovoljavajući za naš klub, jer smo znali da igramo protiv ekipe koja je veoma dobra i organizovana u svakom aspektu.

* Šta mislite o Partizanu kao klubu i o kvalitetu ekipe?

– Partizan je poznata ekipa i rezultati koje je postigao tokom istorije, kao i kvalitet koji sada poseduje, promovišu ga u jednog od glavnih pretendenata za prolaz iz ove grupe.

* S kojim rezultatom biste zadovoljni napustili Beograd?

– Verujemo da će biti teška utakmica za nas i sigurno je da bismo bili zadovoljni i bodom.

* Koje dve ekipe će obezbediti evropsko proleće iz grupe B?

– Bilo bi mi veoma drago kada bi naše dve ekipe prošle dalje zajedno, to bi bilo najbolje.

RASTEMO SVAKE GODINE

* KAKVE su ambicije Skenderbega u bliskoj budućnosti?

– Ima već sedam godina kako naša ekipa dominira fudbalom u Albaniji i naše ambicije rastu svake godine. Želimo da stignemo što dalje u Evropi i da promovišemo mlade igrače. Napravili smo sportski centar u Korči po ugledu na velike evropske klubove i uopšte puno toga smo napravili u pravcu infrastrukture.

Izvor: Večernje Novosti
Foto: INSTAGRAM/partizanbelgrade

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter