Izvor:
01.11.2017 u 21:27
0

Venger opet meša karte: „Rotiramo tim, idemo na pobedu protiv Zvezde“!

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je danas da će protiv Crvene zvezde nastaviti sa rotacijom igrača i da će šansu, kao u Beogradu, dobiti Teo Volkot, Džek Vilšir i OLivije Žiru.

"Nema razloga da menjamo, oba tima dobro rade posao, čak i na treningu kada igraju jedni protiv drugih je veoma čvrsto. Zadovoljan sam našim nastupima u svim takmičenjima. Dakle, protiv Crvene zvezde neće igrati Sančez, Lakazet i Ozil, ali hoće Volkot, Vilšir i Žiru. Svi igraci zaslužuju da igraju, konkurencija je dobra i idemo na pobedu koja bi nam obezbedila drugi krug", rekao je Venger na konfernciji za medije u Londonu.

Protiv Zvezde sigurno neće igrati ni Sead Kolašinac, za koga se Venger nada da će biti spreman za derbi protiv Mančester Sitija narednog vikenda, a šansu bi mogli da dobiju oporavljeni Kalum Cembers i golman David Ospina.

Utakmica 4. kola H grupe Lige Evrope između Arsenala i Crvene zvezde igra se sutra od 21.05 na Emirejts stadionu.

tanjug.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter